.

.

QBY - 40 PENIJA 316 Nerđajućeg Čelika Sanitarna Dijafragmu Pumpu sa F46 dijafragmu

QBY - 40 PENIJA 316 Nerđajućeg Čelika Sanitarna Dijafragmu Pumpu sa F46 dijafragmu

KM 882.00

Količina robe
Tova je dostupan


Bitno je potrebna pažnja :
1.Sve uvoz možda optužbe porez u vašoj zemlji, zato se pobrini da znaš to
2.i molim te ne odbacuj paket ili će biti unistiti ili ga vratiti nazad ( ako vratiti ćemo se ogromna tik od brodskih kompanija) pa, ako ti se desi, ne možeš dobiti novac nazad ,pa molim te obrati pažnju~
3.i, molim te, ostaviti na raspolaganju telefonski poziv i, ili slati e-mail, tako da možemo kontaktirati za čišćenje carine ili pokupim paket, ako ne možemo da ti nađemo i jer paket vratiti nazad,žao mi je što to će biti tvoj problem da casue je u stanju isporuka, neće dobiti novac nazad, također !!!!!! MOLIM TE ZAPAZIO !!!
4. i pleae reci nam ako ti jesi posebna requirment o vrednosti odnosi na običaj vaše zemlje (prijaviti manje ili držati originala prive), mi ne naplatiti porez i mi ne kown koliko će ti naplatiti, tako da, ako vi ne ostavite nam poruku, ili ćemo prijaviti malo manje red cijena, i ne idemo odgovoran za to.
5. ako ne želiš poreza možeš pokušati e-paket-e-hitna ako možda manje (predlog samo)
6.MOLIM te PROVJERI SISTEM PORUKU, ako ti je adresa je na osami,mi ćemo te ostaviti poruku mijenjati adresu. i zbog proizvod je mehanički,možda ćemo morati da potvrditi detalje , ako se ne vratim za nas ,ili pacakge dobio odlaganje ,jer ti je nezadovoljno, nećemo odgovoran.
7 DHL/FEDEX naplaćuju dodatne naknade za to ,zato, molim te provjeriti vaše addres je na osami ili ne ? ili pružiti novu adresu ne na osami. ILI TI SE NEĆE DOBITI PAKET !!!!!!
8. Napomena : zdravo, molim te, uvek proveri podatke stanja, mehanički proizvod ima previše modeli, mi smo teško prikazati sve sliku,pa prozor sliku se ne odnosi ( samo Preporuku film) ,sve model koji su slični, ne model prodajemo ,stavili smo prodaje model na naslov,molimo vas da obratite pažnju ~
QBY - 40 PENIJA 316 Nerđajućeg Čelika Sanitarna Dijafragmu Pumpu sa F46 dijafragmu
Predstava rezime
QBY zrak operisao dijafragmu pumpe ne samo da auspuh protok tekućina, ali također mogu da prenesem neke nelagodno tekla srednje pečenu, sa zasluge vrijednost samo-pumpa pumpu, ronjenje pumpu, štit pumpu nejasan pumpu i greh pumpe, itd.
QBY gumenjaci dijafragmu cipele su najnoviji model kod kuće.Oni su funkcionisao da uzme i puši u raznim korozivne tečnost sadrže granule,Masa,nestabilan,inflammable,eksplozivno ili otrovne tekućina,porcelan nejasan,pire voće,dimnjak,u vreme reklamacije na rezidualnu naftu u cisternu,privremeno obratom od tanker,itd.Predstava parametre niz su blizu da njemačkih WLLDENPUMPS i Američki MARIO-WPUMPS.Komponente u kontakt sa tok su napravljeni od nerđajućeg čelika ,aluminijske legure i baci željeza, dok dijafragmu možda BR,piton,istu ili PTEE.
QBY gumenjaci dijafragmu cipele su vođeni kompresovan vazduh ,parni ili otpada gas,sisaljku glavu 7 miliona ,isporuka glavu između 0-50 miliona,i protok beskrajno prilagodljiva između 0.8-30m3/h.
1.To je nepotrebno da sipaš crtež vode, sisaljku lift dođe do 5 metara visine, isporuka lift dođe do 70 metara dužine i izvoz pritisak ≥6bar.
2.Širom protok i dobra predstava. Promjer dozvoljeno da prođe max žito dostigne 10mm. Šteta je veoma manje od pumpe, dok je iscrpljujuće mulj i greh.
3.Isporuku lift i protok mogu proći su samo ventil otvori shvatio korak manje prilagođavanja (su samo pritisak prilagođavanja je između 1-7bar).
4.Ova pumpa nema rotary dijelove i ne nose foke. Dijafragme će potpuno odvojeno iscrpljeni srednje i pumpu trči dijelove, radi medij. Je prenio srednje ne može biti procurio napolju. Tako se to neće dovesti do okoline zagađenja i ljudsko tijelo sigurnost opasno dok iscrpljujuće otrov i zapaljiva ili korozivne medij.
5.Bez struje. To je bezbedan i pouzdan dok se koristi u zapaljiva i istražujem mjesta.
6.To može biti natopljena u medij.
7.To je zgodno da se koristiti i pouzdan na posao. Samo otvoriti ili zatvoriti plinski ventil tijelo dok počinje niti zaustaviti. Čak i ako je medij operaciju ili ću ih naći iznenada jako dugo zbog nesreće bitno, na pumpu neće biti oštećen uzrokovana ovo. Jedna od utovar, pumpu će automatski prestani i ima samo zaštitu funkcije. Kada teret oporavi normalno, to takođe može pokrenuti automatski.
8.Jednostavno strukturi i manje nosi uloge. Ova pumpa je jednostavno u strukturu, instalaciju i održavanje. Medij je prenio kod pumpe neće dirati odgovaraju brojevima ventil a spoj polugu i sl. Nije kao druge vrste pumpe, predstava će pasti postepeno zbog stete od rotora, opremu i vane itd.
9.Može poslati ljepilo tečnost (u viskoznosti je ispod 10000 centipoises).
10.Ova pumpa ne treba ulje lubrikant. Čak i ako je prazan hod, da to ima utjecaja na pumpu. Ovo je karakteristika ovu pumpu.
Parametar podataka :
model
protok
m3/h
glavu
m
izlaz pritisak
kgf/cm2
sisaljku
m
dozvoliti max. partical
(gdine)
max. zalihe pritisak
Kgf/cm2
max. vazduh

Osnovna svojstva

Pritisak:
Nizak Pritisak
Korištenja:
Voda
:
QBY-40 PENIJA
moć:
Električni
Prijavu:
Kanalizacije
Standard ili Nonstandard:
Standard
Struktura:
Dijafragmu Pumpu
Teoriji:
Dijafragmu Pumpu
Gorivo:
Električni
visoka temperatura otporna na tekućinu:
150 Diplomu
:
Nerđajućeg čelika 316
Boja:
prirodna boja
Dijafragmu:
F46 dijafragmu
Protok:
0-8m3/h
glavu:
0-60m
Max. Sisaljku:
0-5m
Izlaz pritisak:
6kgf/cm2
Max. dozvoljeno od strane čestice:
2.5 mm
Maxi. zalihe pritisak:
7kgf/cm2

Dodaci proizvodu